Wil jij leren koeien melken, een klomp verven en knuffelen met een kalfje? Kom dan zeker je feestje vieren bij AgriLady. We beginnen de middag met het versieren van een dikke plak boerencake. Gebruik zoveel slagroom en versiersels als je kunt. We vervolgen de middag met het schilderen van je eigen klomp, dit is een mooi aandenken om mee te nemen naar huis. Natuurlijk gaan we daarna naar buiten om de hele boerderij te bekijken en hier kom je alles te weten over de koeien. In de stal is van alles te doen, bijvoorbeeld leren melken of knuffelen met een kalfje. Voor iedereen is er een overall te leen. Heb jij aan het eind van de dag genoeg kennis van de boerderij om je boeren/ boerinnen diploma te halen? We sluiten de dag af met een heerlijk rundvleeshamburger buffet. Hier kan je alles pakken wat je wilt. Het is ook mogelijk om af te sluiten met verse pannenkoeken. Er zal onbeperkt limonade, koffie en thee voor de ouders aanwezig zijn. Na afloop krijgt iedereen een kleinigheidje mee naar huis. Het kinderfeestje met eten zal ongeveer 3 uur duren. Een feestje zonder eten zal 2,5 uur duren. Het kan uitlopen!

Zijn er allergieën? Laat dit weten.
Als er speciale wensen zijn kan dit altijd in overleg. Let op! De prijs kan veranderen bij eigen wensen.

De kosten van een kinderfeestje bij AgriLady zijn als volgt.
De vaste kosten zijn €65,-
Prijs per kind inclusief eten is €7,50
Prijs per kind exlusief eten is €5,-

Hierin zit bij inbegrepen:

  • Onbeperkt limonade, koffie en thee
  • Versieren van een boerencake
  • Schilderen van een klompje
  • Boeren/Boerinnen diploma
  • Kleinigheidje aan het einde van het feest


Een kinderfeestje met eten zal ongeveer 3 uur duren. Een feestje zonder eten zal ongeveer 2,5 uur duren. Hou er rekening mee dat het vaak wat uit kan lopen.
Het boeken van een kinderfeestje kan door contact met ons op te nemen. Vul het contactformulier hieronder in of kijk voor meer informatie op de contact pagina.